Γαρδελησ Φαρμα : Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ημερομηνία που ξεκινά η «Φάρμα» : Στο νέο επεισόδιο της «φάρμας», το βράδυ της τετάρτης, ένας από τους 18 παίκτες είδε την πόρτα της εξόδου.

Εκτός φάρμας βρίσκεται ο σταμάτης γαρδέλης, μετά από ανακοίνωση που έκανε ο σάκης τανιμανίδης στους παίκτες, χωρίς να μπαίνει σε . Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο σταμάτης γαρδέλης ζήτησε από τον σάκη τανιμανίδη τον λόγο, καθώς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον γιώργο λιάγκα. Αυτή φαίνεται πως τον οδήγησε στο να είναι ο . Η διαμονή στη «φάρμα» θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους! Ο σταμάτης γαρδέλης κούρασε τους συμπαίκτες του στη 'φάρμα' λόγω της έντονης συμπεριφοράς του.

Ο σταμάτης γαρδέλης δεν φαίνεται να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών του, στο reality επιβίωσης του αντ1, τη «φάρμα 2», . Σταμάτης Î
Σταμάτης Î"αρδέλης: «Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται from www.newsit.gr
Στο νέο επεισόδιο της "φάρμας" το βράδυ της τετάρτης . Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο σταμάτης γαρδέλης ζήτησε από τον σάκη τανιμανίδη τον λόγο, καθώς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον γιώργο λιάγκα. Ο σταμάτης γαρδέλης κούρασε τους συμπαίκτες του στη 'φάρμα' λόγω της έντονης συμπεριφοράς του. Ήταν αυτή άραγε η τελευταία φορά που είδαμε τον σταμάτη γαρδέλη στη φάρμα;. Στο νέο επεισόδιο της «φάρμας», το βράδυ της τετάρτης, ένας από τους 18 παίκτες είδε την πόρτα της εξόδου. Τα ονόματα των παναγιώτη ψωμιάδη, σταμάτη γαρδέλη, σάσας μπάστα ξεχωρίζουν. Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε ψηφιστεί . Η διαμονή στη «φάρμα» θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους!

Ίσως τελικά να μην ήταν τόσο τυχαίο που ο σταμάτης γαρδέλης όταν τον εντόπισαν οι κάμερες εκτός της «φάρμας» σε πρόσφατη έξοδό του ήταν .

Στο νέο επεισόδιο της "φάρμας" το βράδυ της τετάρτης . Στο νέο επεισόδιο της «φάρμας», το βράδυ της τετάρτης, ένας από τους 18 παίκτες είδε την πόρτα της εξόδου. Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο σταμάτης γαρδέλης ζήτησε από τον σάκη τανιμανίδη τον λόγο, καθώς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον γιώργο λιάγκα. Ήταν αυτή άραγε η τελευταία φορά που είδαμε τον σταμάτη γαρδέλη στη φάρμα;. Η διαμονή στη «φάρμα» θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους! Αυτή φαίνεται πως τον οδήγησε στο να είναι ο . Ο σταμάτης γαρδέλης κούρασε τους συμπαίκτες του στη 'φάρμα' λόγω της έντονης συμπεριφοράς του. Ίσως τελικά να μην ήταν τόσο τυχαίο που ο σταμάτης γαρδέλης όταν τον εντόπισαν οι κάμερες εκτός της «φάρμας» σε πρόσφατη έξοδό του ήταν . Εκτός φάρμας βρίσκεται ο σταμάτης γαρδέλης, μετά από ανακοίνωση που έκανε ο σάκης τανιμανίδης στους παίκτες, χωρίς να μπαίνει σε . Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε ψηφιστεί . Ο λόγος για τον σταμάτη γαρδέλη. Τα ονόματα των παναγιώτη ψωμιάδη, σταμάτη γαρδέλη, σάσας μπάστα ξεχωρίζουν. Ο σταμάτης γαρδέλης δεν φαίνεται να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών του, στο reality επιβίωσης του αντ1, τη «φάρμα 2», .

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε ψηφιστεί . Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια στη φάρμα, φαίνεται πως ο σταμάτης γαρδέλης δεν κέρδισε την συμπάθεια των συμπαικτών του. Εκτός φάρμας βρίσκεται ο σταμάτης γαρδέλης, μετά από ανακοίνωση που έκανε ο σάκης τανιμανίδης στους παίκτες, χωρίς να μπαίνει σε . Ήταν αυτή άραγε η τελευταία φορά που είδαμε τον σταμάτη γαρδέλη στη φάρμα;. Ο λόγος για τον σταμάτη γαρδέλη.

Ο σταμάτης γαρδέλης δεν φαίνεται να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών του, στο reality επιβίωσης του αντ1, τη «φάρμα 2», . Σταμάτης Î
Σταμάτης Î"αρδέλης: «Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται from www.newsit.gr
Τα ονόματα των παναγιώτη ψωμιάδη, σταμάτη γαρδέλη, σάσας μπάστα ξεχωρίζουν. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια στη φάρμα, φαίνεται πως ο σταμάτης γαρδέλης δεν κέρδισε την συμπάθεια των συμπαικτών του. Ο σταμάτης γαρδέλης κούρασε τους συμπαίκτες του στη 'φάρμα' λόγω της έντονης συμπεριφοράς του. Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε ψηφιστεί . Εκτός φάρμας βρίσκεται ο σταμάτης γαρδέλης, μετά από ανακοίνωση που έκανε ο σάκης τανιμανίδης στους παίκτες, χωρίς να μπαίνει σε . Ήταν αυτή άραγε η τελευταία φορά που είδαμε τον σταμάτη γαρδέλη στη φάρμα;. Η διαμονή στη «φάρμα» θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους! Στο νέο επεισόδιο της "φάρμας" το βράδυ της τετάρτης .

Ίσως τελικά να μην ήταν τόσο τυχαίο που ο σταμάτης γαρδέλης όταν τον εντόπισαν οι κάμερες εκτός της «φάρμας» σε πρόσφατη έξοδό του ήταν .

Ο λόγος για τον σταμάτη γαρδέλη. Ίσως τελικά να μην ήταν τόσο τυχαίο που ο σταμάτης γαρδέλης όταν τον εντόπισαν οι κάμερες εκτός της «φάρμας» σε πρόσφατη έξοδό του ήταν . Ήταν αυτή άραγε η τελευταία φορά που είδαμε τον σταμάτη γαρδέλη στη φάρμα;. Αυτή φαίνεται πως τον οδήγησε στο να είναι ο . Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο σταμάτης γαρδέλης ζήτησε από τον σάκη τανιμανίδη τον λόγο, καθώς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον γιώργο λιάγκα. Η διαμονή στη «φάρμα» θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους! Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε ψηφιστεί . Εκτός φάρμας βρίσκεται ο σταμάτης γαρδέλης, μετά από ανακοίνωση που έκανε ο σάκης τανιμανίδης στους παίκτες, χωρίς να μπαίνει σε . Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια στη φάρμα, φαίνεται πως ο σταμάτης γαρδέλης δεν κέρδισε την συμπάθεια των συμπαικτών του. Ο σταμάτης γαρδέλης κούρασε τους συμπαίκτες του στη 'φάρμα' λόγω της έντονης συμπεριφοράς του. Τα ονόματα των παναγιώτη ψωμιάδη, σταμάτη γαρδέλη, σάσας μπάστα ξεχωρίζουν. Στο νέο επεισόδιο της "φάρμας" το βράδυ της τετάρτης . Στο νέο επεισόδιο της «φάρμας», το βράδυ της τετάρτης, ένας από τους 18 παίκτες είδε την πόρτα της εξόδου.

Στο νέο επεισόδιο της "φάρμας" το βράδυ της τετάρτης . Ο σταμάτης γαρδέλης κούρασε τους συμπαίκτες του στη 'φάρμα' λόγω της έντονης συμπεριφοράς του. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια στη φάρμα, φαίνεται πως ο σταμάτης γαρδέλης δεν κέρδισε την συμπάθεια των συμπαικτών του. Εκτός φάρμας βρίσκεται ο σταμάτης γαρδέλης, μετά από ανακοίνωση που έκανε ο σάκης τανιμανίδης στους παίκτες, χωρίς να μπαίνει σε . Αυτή φαίνεται πως τον οδήγησε στο να είναι ο .

Αυτή φαίνεται πως τον οδήγησε στο να είναι ο . Σταμάτης Î
Σταμάτης Î"αρδέλης: «Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται from www.newsit.gr
Ήταν αυτή άραγε η τελευταία φορά που είδαμε τον σταμάτη γαρδέλη στη φάρμα;. Αυτή φαίνεται πως τον οδήγησε στο να είναι ο . Εκτός φάρμας βρίσκεται ο σταμάτης γαρδέλης, μετά από ανακοίνωση που έκανε ο σάκης τανιμανίδης στους παίκτες, χωρίς να μπαίνει σε . Ίσως τελικά να μην ήταν τόσο τυχαίο που ο σταμάτης γαρδέλης όταν τον εντόπισαν οι κάμερες εκτός της «φάρμας» σε πρόσφατη έξοδό του ήταν . Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο σταμάτης γαρδέλης ζήτησε από τον σάκη τανιμανίδη τον λόγο, καθώς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον γιώργο λιάγκα. Στο νέο επεισόδιο της "φάρμας" το βράδυ της τετάρτης . Η διαμονή στη «φάρμα» θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους! Τα ονόματα των παναγιώτη ψωμιάδη, σταμάτη γαρδέλη, σάσας μπάστα ξεχωρίζουν.

Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο σταμάτης γαρδέλης ζήτησε από τον σάκη τανιμανίδη τον λόγο, καθώς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον γιώργο λιάγκα.

Αυτή φαίνεται πως τον οδήγησε στο να είναι ο . Στο νέο επεισόδιο της "φάρμας" το βράδυ της τετάρτης . Ο λόγος για τον σταμάτη γαρδέλη. Τα ονόματα των παναγιώτη ψωμιάδη, σταμάτη γαρδέλη, σάσας μπάστα ξεχωρίζουν. Ο σταμάτης γαρδέλης δεν φαίνεται να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών του, στο reality επιβίωσης του αντ1, τη «φάρμα 2», . Εκτός φάρμας βρίσκεται ο σταμάτης γαρδέλης, μετά από ανακοίνωση που έκανε ο σάκης τανιμανίδης στους παίκτες, χωρίς να μπαίνει σε . Η διαμονή στη «φάρμα» θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους! Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε ψηφιστεί . Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο σταμάτης γαρδέλης ζήτησε από τον σάκη τανιμανίδη τον λόγο, καθώς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον γιώργο λιάγκα. Στο νέο επεισόδιο της «φάρμας», το βράδυ της τετάρτης, ένας από τους 18 παίκτες είδε την πόρτα της εξόδου. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια στη φάρμα, φαίνεται πως ο σταμάτης γαρδέλης δεν κέρδισε την συμπάθεια των συμπαικτών του. Ο σταμάτης γαρδέλης κούρασε τους συμπαίκτες του στη 'φάρμα' λόγω της έντονης συμπεριφοράς του. Ίσως τελικά να μην ήταν τόσο τυχαίο που ο σταμάτης γαρδέλης όταν τον εντόπισαν οι κάμερες εκτός της «φάρμας» σε πρόσφατη έξοδό του ήταν .

Γαρδελησ Φαρμα : Î'ποκλειστικό: Î'υτή είναι η ημερομηνία που ξεκινά η «Φάρμα» : Στο νέο επεισόδιο της «φάρμας», το βράδυ της τετάρτης, ένας από τους 18 παίκτες είδε την πόρτα της εξόδου.. Τα ονόματα των παναγιώτη ψωμιάδη, σταμάτη γαρδέλη, σάσας μπάστα ξεχωρίζουν. Ο σταμάτης γαρδέλης δεν φαίνεται να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών του, στο reality επιβίωσης του αντ1, τη «φάρμα 2», . Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε ψηφιστεί . Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο σταμάτης γαρδέλης ζήτησε από τον σάκη τανιμανίδη τον λόγο, καθώς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον γιώργο λιάγκα. Στο νέο επεισόδιο της «φάρμας», το βράδυ της τετάρτης, ένας από τους 18 παίκτες είδε την πόρτα της εξόδου.